Manuele therapie & Sportrevalidatie

Wie zijn …

 

Bart Van Keymolen

Na het behalen van mijn diploma Master in de kinesitherapie in 2004, ben ik gestart met de tweejarige specialisatie opleiding Master na Master in de Manuele Therapie aan de Vrije Universiteit Brussel. Na mijn eerste jaar kreeg ik de kans om in het kabinet voor manuele therapie van Prof. Dr. Ivan Bautmans te beginnen, waar ik 5 jaar met veel plezier heb gewerkt. In 2008 startte ik mijn eigen praktijk waar ik mij ook vooral toeleg op manuele therapie.

 

Buiten mijn werk als therapeut ben ik actief als wetenschappelijk medewerker en docent aan de Vrije Universiteit Brussel waar ik mee insta voor de praktijklessen van de Master na Master of Science in de Manuele Therapie. Voor deze opleiding treed ik ook op als stagemeester. Op vraag van de SOMT University te Nederland, ben ik ook daar actief als praktijkdocent in de opleiding Master of science in de Manuele Therapie.

 

In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met traillopen, klimmen en fotografie.

 

Roel De Groef

In 2014 behaalde ik mijn diploma Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie - optie Manuele Therapie. In 2016 volgt dan mijn diploma Master na Master of Science in de Manuele Therapie.

Tijdens mijn manuele therapie opleiding heb ik les gekregen van Bart en heb ik ook stage gelopen in deze praktijk. Ik heb mijn eerste werkervaring opgedaan in de praktijk Dedecker-Weyers in Koningslo, waar ik twee jaar met veel plezier heb gewerkt. Op vraag van Bart mag ik mij sinds 2016 trots therapeut noemen in deze praktijk.

 

Naast mijn interesse in manuele therapie hou ik mij in mijn vrije tijd bezig met voetbal en muziek (drums en cornet).

 

Brend Verreydt

In 2019 voltooide ik mijn Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie - optie Manuele Therapie. Ik ging aan de slag als therapeut in een groepspraktijk in Keerbergen en werkte eveneens als return-to-play trainer in de jeugdacademie van KV Mechelen. Dit combineerde ik met de Master na Master of Science in de Manuele Therapie, die ik in 2020 voltooide. In deze opleiding kreeg ik praktijklessen van Bart, die mij kritisch uitdaagde en mij motiveerde om een vaardige manueel therapeut te worden. Ik was dan ook zeer enthousiast toen ik de kans kreeg om dit sterke team te vervolledigen. 

 

Mijn passie voor het menselijk lichaam en een gezonde levensstijl zijn ook terug te vinden in mijn vrije tijd. Zo hou ik me bezig met verschillende sporten, zoals hardlopen, snowboarden en fitness. Daarnaast maak ik graag muziek (gitaar en zang).

 

Wij zijn aangesloten bij:

                    

 

We zijn opgenomen in ‘Het Nationaal Kwaliteitsregister voor de Kinesitherapeuten’. In dit kwaliteitsregister worden alle kinesitherapeuten opgenomen die aan de kwaliteitsvereisten van het kwaliteitsversterkend systeem voldoen. De Nederlandstalige en Franstalige opleidingen in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie alsook de beroepsvereniging Axxon ondersteunen dit kwaliteitsregister www.kinesitherapie.be.

 

We zijn ook in het bezit van de erkenning “Bijzondere Beroepsbekwaamheid in de Manuele Therapie”, uitgereikt door de FOD Volksgezondheid. 

 

Nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!