Manuele therapie & Sportrevalidatie

COVID-19 Maatregelen:

 

Minimaal fysiek contact blijft de basis van alle corona-maatregelen. Daarom nemen we enkele voorzorgsmaatregelen, waarvoor we uw medewerking vragen.

 

Algemeen

  • Blijf thuis wanneer u zich ziek voelt, koorts heeft, hoest of niest.
  • Blijf thuis wanneer u tijdens de laatste twee weken in contact kwam met iemand die ziek was.

 

Wat vragen we van u op de dag van de afspraak?

  • Kom alleen, wij roepen enkel u als patiënt binnen (indien u een chauffeur of begeleider heeft, zal deze buiten moeten wachten).
  • Heeft u een mondmasker? Gelieve dit dan te dragen tijdens de behandeling.
  • Zowel voor als na de behandeling vragen wij u de handen te wassen.

 

Welke maatregelen nemen we zelf nog extra in acht?

  • Wij zullen een mondmasker dragen.
  • Wij zullen de deuren voor jou openen zodat de deurklinken niet aangeraakt hoeven te worden. Dit zowel bij het binnen- als buitengaan.
  • Zowel voor als na de behandeling zullen we uiteraard onze handen wassen.

 

 

Welkom

 

 

STERK staat voor STEenokkerzeel, Revalidatie en Kinesitherapie. Als praktijk gespecialiseerd in manuele therapie & sportrevalidatie kunnen wij je helpen bij lichamelijke klachten gerelateerd aan spieren, pezen en/of gewrichten. Of je nu een (competitie) sporter bent, of net een ongeval of operatie achter de rug hebt, er wordt samen gewerkt aan een duurzame oplossing voor je klachten. Jouw vraag aan ons kan sterk verschillen en bij gevolg ook onze aanpak. Maar vakkennis, een grondige aanpak en het streven naar het snelste en beste resultaat tot jouw tevredenheid mag je steeds van ons verwachten.

 

Principieel kan je bij ons enkel op voorschrift van, en in samenwerking met, je arts terecht. Bij twijfel kan je ook via je arts een verwijzing tot een consultatief onderzoek vragen om te bepalen of de klachten al dan niet tot ons domein behoren. Indien je er toch voor kiest om ons rechtstreeks te contacteren voor advies, kunnen we nadien nog altijd een verslag opstellen en dit doorspelen aan je arts voor een verdere samenwerking.

 

Bart, Roel & Brend

 


 

Openingsuren:

op weekdagen van 8u tot 21u.

Afspraken buiten deze openingstijden zijn mogelijk in uitzonderlijke gevallen na overleg.