Team

Bart Van Keymolen

Na het behalen van mijn diploma Master in de kinesitherapie in 2004, ben ik gestart met de tweejarige specialisatie opleiding Master na Master in de Manuele Therapie aan de Vrije Universiteit Brussel. Na mijn eerste jaar kreeg ik de kans om in het kabinet voor manuele therapie van Prof. Dr. Ivan Bautmans te beginnen, waar ik 5 jaar met veel plezier heb gewerkt. In 2008 startte ik mijn eigen praktijk waar ik mij ook vooral toeleg op manuele therapie.

Telefoon
0479 / 55 91 50

Roel De Groef

In 2014 behaalde ik mijn diploma Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie - optie Manuele Therapie. In 2016 volgt dan mijn diploma Master na Master of Science in de Manuele Therapie.

Tijdens mijn manuele therapie opleiding heb ik les gekregen van Bart en heb ik ook stage gelopen in deze praktijk. Ik heb mijn eerste werkervaring opgedaan in de praktijk Dedecker-Weyers in Koningslo, waar ik twee jaar met veel plezier heb gewerkt. Op vraag van Bart mag ik mij sinds 2016 trots therapeut noemen in deze praktijk.

Telefoon
0479 / 48 21 22

Brend Verreydt

In 2019 voltooide ik mijn Master of Science in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie - optie Manuele Therapie. Ik ging aan de slag als therapeut in een groepspraktijk in Keerbergen en werkte eveneens als return-to-play trainer in de jeugdacademie van KV Mechelen. Dit combineerde ik met de Master na Master of Science in de Manuele Therapie, die ik in 2020 voltooide. In deze opleiding kreeg ik praktijklessen van Bart, die mij kritisch uitdaagde en mij motiveerde om een vaardige manueel therapeut te worden.

Telefoon
0473/57 76 87